Regisztráció ( 1 főre )

Kérjük, adja meg az alábbi űrlapon szereplő adatokat a következő 2024. KBT. FÓKUSZBAN A GYAKORLAT - hazai és uniós joggyakorlat, ajánlatkérők és ajánlattevők aktuális kérdései  / 2024-05-15 10:00 eseményre való regisztrációhoz.

A jelentkezési lapon feltüntetett email cím megadásával hozzájárul, hogy a rendezvénnyel kapcsolatos információkról és további előadásainkról hírlevél formájában értesüljön. Köszönjük jelentkezését!                         

Házirend, és kiegészítő információk:

Felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy a rendezvény tematikája és az elhangzott előadások anyaga a szervezők és az előadók szerzői jogi oltalma alatt áll. Annak egy részének vagy egészének másolása, engedély nélküli átvétele jogi lépéseket von maga után. Az előadások alatt szigorúan tilos fénykép-, hang- vagy videó felvétel készítése.

Jelentkezési és részvételi feltételek

A rendezvényre való jelentkezés, azaz a kitöltött és visszaküldött jelentkezési lap, valamint online jelentkezés hivatalos megrendelésnek számít, és pénzügyi kötelezettséget von maga után. Az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj megfizetésének kötelezettsége alól. A regisztrációról online jelentkezés esetén rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat.
A jelentkezés elfogadásáról munkanapon 72 órán belül visszaigazolót  és díjbekérőt küldünk a jelentkezési lapon megadott email címre/címekre.

Pénzügyi és számlázási információk:

Programot követően - 10 munkanapon belül - az előleg és a végszámlát email útján továbbítjuk. Konferencia esetén ebédet külön igényelnie nem szükséges, részvételi díj a teljes ellátást tartalmazza. Amennyiben speciális ellátási igénye van kérem azt jelezze felénk, és teljesítjük. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás (a reggeli bekészítés, ebéd), mint természetbeni juttatás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a költségeket megbontjuk. A végszámlán az alábbi tételek szerepelnek: részvételi díj, ellátási költség, (étel – ital – szervízdíj, mint közvetített szolgáltatás), levont előleg összege.

Jelentkező személyének változása:

Konferencia esetén az esemény napját megelőző munkanap 12:00 óráig van lehetősége résztvevői névváltoztatásra írásban (info@enkonferenciam.hu), amennyiben a jelentkező személyesen nem tud a konferencián megjelenni. Államilag tanúsított képzés esetén az esemény napját megelőző 3. munkanap 12:00 óráig van lehetősége résztvevői névváltoztatásra írásban (info@enkonferenciam.hu), amennyiben a jelentkező személyesen nem tud a konferencián megjelenni.

Lemondási feltételek:

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen: info@enkonferenciam.hu. A részvételt a konferencia előtti 3. munkanap 15:00 óráig fizetési kötelezettségek nélkül írásban visszamondhatja. Határidőn belüli lemondás esetén a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük. Ezen időponton belül történő visszamondás esetén (programot megelőző 1. és 3. munkanap 15:00 óra között) a díj 50%-át köteles megtéríteni.

FIGYELEM! Amennyiben lemondási szándékát az esemény napján jelzi, vagy egyáltalán nem jelezte írásban, és a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni, azaz ez esetben a teljes részvételi díját távolmaradás esetén is ki kell egyenlíteni. Tehát kérjük, amennyiben elküldte jelentkezését, de mégsem tud megjelenni, mindenképp jelezze írásban lemondási szándékát!

Továbbá felhívjuk a jelentkezők figyelmét, hogy az előadó lemondása esetén, valamint érdeklődés hiányában a program elhalasztására a jogot fenntartjuk. Ebben az esetben a jelentkezőket e-mailben értesítjük, és a már befizetett részvételi díjat visszautaljuk, vagy a következő időpontra – jelentkező beleegyezésével – átregisztráljuk. A jelentkező ezen túlmenően további pénzügyi igényre nem tarthat jogot.

* végszámla alapján történő utalás jelölésekor a 1-2 fő esetén a teljes ár, illetve 3 vagy afeletti főnél a csoportos ár kerül kiszámlázásra **díjbekérő alapján történő utalás jelölésekor a 1-2 fő esetén a kedvezményes ár, illetve 3 vagy afeletti főnél a csoportos ár kerül kiszámlázásra